Прием след 8 клас бургас

Дата на публикация: 15.01.2020

За повече информация посетете нашият сайт на адрес: www. За третото класиране се обявяват само незаетите места останали след втори етап на класиране. Подаване на заявление за полагане на изпити за проверка на способностите.

Конкурси за заемане на длъжност. Нормативни документи. Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации бул. Училища с най-висок бал по паралелки на I класиране. За година: Училища с най-висок максимален бал по паралелки на I класиране.

Стамболов" 67 Директор инж? Длъжностно лице ще прием след 8 клас бургас Заявлението, което ще получи номер от електронната система, танцов състав и от тази учебна година ще се създаде оркестър за духова музика. Обяви Архив.

Подаване на заявление за полагане на изпити за проверка на способностите. В гимназията има клубове за извънкласни форми: хор за патриотични пес. Училището се изучават специалностите: горско и ловно стопанство и производство на мебели. Христина Жабова Тел.

Груев Директор Георгиева Тел.
  • На място в училищата-гнезда се подават заявления единствено за училищата от област Бургас. Важно е да знаете: 1.
  • Сградата на училището се намира в непосредствена близост до центъра на град Бургас и Морската градина. Свободни работни места.

Свободно място в XI клас за учебната 2019/2020

Не се изисква копие. От тази година започва прием за специалност Програмно осигуряване. Ако не е приет на първо класиране автоматично участва във второ класиране. След като попълните исканите от Вас паралелки, внимателно проверете попълненото Заявление и се уверете, че сте попълнили точно тези паралелки, които желаете, и те са по реда на Вашите желания.

Кодове на паралелки с допълнително изписани профилиращи предмети. Незаети места за трети етап на класиране.

Национално външно оценяване. След проверка от длъжностно лице оригиналът ще Ви бъде върнат. Ученици, които са приети по първо желание. Спортни училища. Powered by WebForce.

ПРОГРАМИРАЙ БЪДЕЩЕТО!

Основни направления са електротехника и електроника. Обявяване на записалите се ученици и броя на незаетите места след трети етап на класиране. В гимназията има клубове за извънкласни форми: хор за патриотични песни, гвардейски блок, танцов състав и от тази учебна година ще се създаде оркестър за духова музика.

Статистика за успеваемост по Математика. Не се изисква копие. ПГТ "Проф. Училището се изучават специалностите: горско и ловно стопанство и производство на мебели.

Писмено уведомяване прием след 8 клас бургас учениците относно допускането им за полагане на изпити за проверка на способностите! От 5 години има прием в специалност Компютърна техника и технологии, която има приложение във всички сфери на обществения живот!

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО МЕХАНОЕЛЕКТРОТЕХНИКА И ЕЛЕКТРОНИКА

Очакваме Ви! Училището се намира в жилищен комплекс "Зорница", бл. Национален инспекторат по образованието. Административен достъп.

Заявление за полагане на изпити за проверка на способностите? В заявлението могат да се подреждат само паралелките, в които има свободни места, то ученикът губи мястото си в класирането. ПГ по транспорт. Списък на хроничните заболявания. Успеваемост по училища - математика. Ако не го представи при записване. Обявяване на списъците с приетите ученици на първи етап на класиране.

За едно желание се смята кандидатстването за един профил или за една специалност от професия за всяко заявено училище. Заявление в word. При условие че няма регистрирано Заявление в електронната система, Вашето Заявление на хартиен носител ще бъде кодирано от длъжностно лице, а ако Вие сами сте нанесли кодовете — ще бъде само проверено.

Над утвърдения план-прием може да се приемат: 1. Груев Директор Георгиева Тел. Професионална гимназия по транспорт бул.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: