Почивка в хърватия със самолет

Дата на публикация: 04.03.2020

Почивки България. Майски празници в Сицилия.

Маршрут: Отпътуване от Ровин. През юли и август ежегодно се провежда международен джаз фестивал, който наскоро бе избран за най-добрия бутиков джаз фестивал в Европа. Велиден във Венеция. Групата от острови Бриони се намира на северозапад от бреговете на полуостров Истрия. Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.

Екскурзии Австрия.

Почивки в Сиде. Екскурзии до Истанбул. Почивки в Турция от Варна и Бургас. Почивки в Кампания. Франция без нощен преход.

Великден в Белград.
  • След кратка почивка в Врсар се отправяме към град Пореч, където ще имаме достатъчно време за разходки по улиците на това живописно градче. Екскурзии до Постойна яма.
  • Върнячка баня.

През февруари се провежда карнавал, който превръща Опатия заедно с Риека в огромно международна сцена. Екскурзии Сърбия. Крък — по желание Цена — 39 eвро. Колкото повече опознавате полуостров Истрия, ще забелязвате все повече малки детайли: фасадите на църквите, малки и тесни улички.

Екскурзии Египет. Великден Великден в Австрия.

  • Екскурзии до Върнячка баня. Екскурзии Екскурзии до Австралия.
  • Продължителността е около 90 минути след което следва почивка за обяд и свободно време за сувенири.

Хотели Равда. Майски празници в Париж. Майски празници в Брюксел. Почивки в Кушадасъ. Уикенд в Израел.

Subscribe to our mailing list

Хотели Лозенец. Екскурзии до Будва. Майски празници в Париж. Целоднодневна екскурзия продължителност 8ч.

Екскурзии до Брюксел. Почивки на Крит. Екскурзии до Талин. Автобусни екскурзии до Австрия. Майски празници на Корфу.

Екскурзии с автобус

Майски празници в Хърватска. Великден в Ниш. Трансфер до летището. Уикенд в Гърция. Когато горивото се запалва пещерата гори в продължение на 7 дни , огромна част от пещерните пътеки са унищожени.

Почивки в Дубай. Почивки в Белек. Свободно време. Уикенд в Румъния. Франция без нощен преход. За информация и резервация. Екскурзии до Ница. Майски празници в Страсбург. Екскурзии до Краков.

Топ цени за летни почивки в Хърватска - автобусни и самолетни програми

Уикенд в Румъния. Екскурзии до Петра. За информация и резервация. Почивки на Корфу.

След силни дъждове придошлата река не успява да се скрие в пропастта и дефилето се наводнява, понякога разпростиращо се на повече от километър. Почивки Гърция. Екскурзии Португалия.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
08.03.2020 в 02:02 Харалан:
Екскурзии до Мадрид. Остров Закинтос.