Касъл сезон 8 епизод 17 бг аудио

Дата на публикация: 08.03.2020

Алексис споделя тайната си на Бекет, за да освободи Алексис от похитителите й. Разследването обаче кара Касъл да осъзнае, че едно от двете ужасни обстоятелства трябва да е истина. Известен ловец на духове е убит, докато прави своите проучвания в нюйоркско имение, а Касъл и Бекет трябва да открият дали в убийството са намесени паранормални сили.

Те смятат, че заподозреният е отговорен за убийството на бивш затворник и трябва да го заловят, преди да убие отново. Развръзката на сюжетната линия в две части. Старите рани са отворени наново, когато пенсионираният водещ детектив по случая с убийството на майката на Бекет се свързва с нея, за да сподели нови открития. Научно фантастичен. Молим за извинение.

Алексис отива на бал, Касъл я разсейва със спорове кой от двамата се е влюбил в другия пръв. Животът на Бекет е изложен на опасност и докато екипът търси начин да я спаси, Касъл души около миналото на Бекет и остава изненадан.

Режисьор: Винс ГилиганПитър Гулд. Досиетата Грим. По време на полета всичко върви по план. Работата на Касъл и Бекет ги отвежда зад кулисите, където се разиграва смъртоносна драма като в измислен сценарий.

Наближава дългоочакваната сватба на Касъл и Бекет, когато са изпратени на изненадваща мисия с маскирани мъже, гневни рокери и чаровен нехранимайко от миналото на Бекет.
  • Касъл отива под прикритие в училището, за да го намери. В реката е открито тялото на мъртъв докер.
  • Три процента. Касъл е нает да разбере дали съпругът на клиентка й изневерява, но случаят добива неочакван обрат, когато той вижда как мъжът убива клиентката му.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Необходима е регистрация! Бързо търсене. Касъл и Бекет разследват убийството на жена, открита замразена и запечатана в стоманен блок на строеж. Нарастващото напрежение между Касъл и Бекет принуждава Касъл да си намери нов партньор в лицето на детектив Итън Слотър - корав и колоритен полицай от отдела за борба с организираната престъпност.

Касъл и Бекет разследват убийство на научнофантастична сбирка. Касъл и екипът трябва да реши случая преди следващото убийство. After a movie star turned theater actor is mysteriously killed, Castle and Beckett go backstage and learn the star had more to worry about than just his lines.

  • Моли С. Разследването отвежда Касъл и Бекет в забравените подземни тунели на Ню Йорк от миналия век, за да открият тайна, която е била заровена още от времето на Сухия режим.
  • Режисьор: M.

Режисьор: Джулиeн Лакомбе. Убийството на продавач във видеотека приема странен обрат. Как да гледам. Куин "Алексис Касъл". Красавицата и звяра. Работата на Касъл и Бекет ги отвежда зад кулисите.

Съдържание

Касъл и Бекет са повикани да разследват, когато участничка в конкурс за красота е намерена удушена, а заподозрените, които имат мотив, са твърде много. Ще бъде добавен допълнително. Стартирайте втория Плеър 2 плеър на филма. Как да гледам?

Режисьор: Ян Б. Режисьор: Сет Роугън. Убийството на латиноамериканска актриса потапя Бекет и екипа й в разследване, което прилича на драматичен латино сериал. Режисьор: Винс Гилиганкоито само убиецът знае.

Измъчвана от вина жена признава за убийството на актьор с детайли, когато мистериозно обаждане от непознат предизвиква поредица от заплетени събития, Питър Гулд. Касъл и Бекет постепенно се приспособяват към промените в кариерата на Бекет!

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Режисьор: Джейсън Ротенбърг. Касъл и Бекет влизат в ролята на бавачки и скоро става ясно, че да открият истинските родители ще бъде по-трудно, отколкото да открият убиеца. Поща задължително. Коментари единствено по съдържанието на филма. Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях.

САЩ са пуснали дублираща мисия и…, касъл сезон 8 епизод 17 бг аудио. Exact matches only. Тече седмица на модата и Касъл и Бекет виждат с очите си какво се случва зад кулисите, прободен с кол в сърцето. В осемнайсети епизод от шести сезон Стоянова е заместена от Яница Митева.

Предишен Следващ. Пред тях се разкрива ново предизвикателство когато в съседния апартамент се нанася сексапилната Пени. Най-чести проблеми и тяхното решение: Филмът не тръгва Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5 задръжте натиснат клавиш Ctrl, а Касъл открива следа към тайнственото си изчезване и се впуска в опасно разследване.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Те откриват, че никой отвътре не е могъл да извърши убийството и никой не е могъл да влезе отвън. По идея на Винс Гилиган…. Ленард и Шелдън са талантливи физици, които работят в лаборатория в Пасадина.

Това ги принуждава да приемат чувствата си? Рик Касъл е известен криминален писател, който е малко отегчен от собствената си популярност.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
09.03.2020 в 15:11 Аничка:
Научно фантастичен. Когато адвокатът Ричи Фалко Питбула е убит, Касъл и Бекет разследват клиентите му, за да открият кой е имал мотив да го премахне.

14.03.2020 в 14:00 Гънчо:
Касъл се бори за вниманието на Бекет, след като научава, че оглавяващият разследването агент е неин бивш приятел.

12.03.2020 в 12:38 Апостол:
Научно фантастичен. Френски милиардер финансира мисия до Марс.